29 MAJ DO 2 CZERWIEC 2023r.
PONIEDZIAŁEK | Zupa porowa Gniazda z mięsa mielonego zapiekane z jajkiem, serem feta i suszonymi pomidorami Młoda kapusta zasmażana Surówka z czerwonej kapusty Ziemniaki Lazania ze szpinakiem |
WTOREK | Zupa ogórkowa Kotlet drobiowy Surówka z marchewki z brzoskwinią Sałata zielona ze śmietaną Ziemniaki Łazanki |
ŚRODA | Krupnik Rolada nadziewana Paprykarz drobiowy Buraczki Surówka z białej kapusty z ogórkiem zielonym i koperkiem Ziemniaki/ ryż |
CZWARTEK | Rosół z makaronem Kotlet schabowy Pieczone udko z kurczaka Tradycyjna kiszona kapusta zasmażana Mizeria ze śmietaną Ziemniaki |
PIĄTEK | Zupa z botwinki Panierowany filet z miruny Surówka z kiszonej kapusty Ziemniaki Fasolka po bretońsku z chlebem |