JADŁOSPIS

 od 24 lutego do 28 lutego 2020 r.

PONIEDZIAŁEKZUPA POMIDOROWA
KOTLET MIELONY
SPAGHETTI
MARCHEWKA Z GROSZKIEM ZASMAŻANA
SURÓWKA WIELOWARZYWNA
ZIEMNIAKI
KOMPOT
WTOREKZUPA KALAFIOROWA
PIECZEŃ WIEPRZOWA W SOSIE WŁASNYM
POLĘDWICZKI DROBIOWE ZAPIEKANE Z PIECZARKAMI I SEREM
BURACZKI ZASMAŻANE
SURÓWKA Z MARCHEWKI Z RZODKIEWKĄ
ZIEMNIAKI/KASZA
KOMPOT
ŚRODAZUPA Z ZIELONEGO GROSZKU
RYŻ Z JABŁKAMI I SOSEM WANILIOWYM
KOTLET DROBIOWY
SAŁATKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
ZIEMNIAKI
KOMPOT
CZWARTEKROSÓŁ Z MAKARONEM
KOTLET SCHABOWY
PIECZONE UDKO Z KURCZAKA
SAŁATKA Z CZERWONEJ KAPUSTY
KAPUSTA KISZONA Z ZASMAŻKĄ TRADYCYJNĄ
ZIEMNIAKI
KOMPOT
PIĄTEK
ZUPA GROCHOWA
GULASZ DROBIOWY Z RYŻEM
JAJKO SADZONE
SZPINAK
SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY
ZIEMNIAKI
KOMPOT

  JADŁOSPIS NA PRZYSZŁY TYDZIEŃ

 od 02 marca 2020 r. do 06 marca 2020 r.

PONIEDZIAŁEKKRUPNIK Z WARZYWAMI
STEK Z CEBULKĄ
KURCZAK DUSZONY W JARZYNACH
SURÓWKA WIELOWARZYWNA
SAŁATKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
ZIEMNIAKI/RYŻ
KOMPOT
WTOREKZUPA KOPERKOWA
PIECZEŃ WIEPRZOWA W SOSIE WŁASNYM
KURCZAK PO HAWAJSKU
BURACZKI Z CHRZANEM
SURÓWKA Z SELERA
ZIEMNIAKI/KASZA
KOMPOT
ŚRODAZUPA BROKUŁOWA Z TARTYM CIASTEM
KOTLET PO SZWAJCARSKU
ŁAZANKI
SURÓWKA Z MARCHEWKI I JABŁKA
ZIEMNIAKI
KOMPOT
CZWARTEKROSÓŁ Z MAKARONEM
KOTLET SCHABOWY
PIECZONE UDKO Z KURCZAKA
SAŁATKA Z CZERWONEJ KAPUSTY
KAPUSTA KISZONA Z ZASMAŻKĄ TRADYCYJNĄ
ZIEMNIAKI
KOMPOT
PIĄTEKZUPA PIECZARKOWA
FASOLKA PO BRETOŃSKU
ZAPIEKANKA MAKARONOWA Z WARZYWAMI
KOMPOT